KAYSERİ / MELİKGAZİ - Kayseri Fen Lisesi

Mrt

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız okulumuz konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Mrt

Melikgazi İlçe Millî Eğitim Müdürümüz  Sayın Hacı Kaya ve Melikgazi Okul Müdürlerinin katıldığı, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Kayseri Terörle Mücadele şubesi tarafından 11. sınıf öğrencilerimize yönelik terör örgütleri konulu konferans verildi.

Şbt

Serap Erciyes koordinatörlüğünde yürütülen Alan Koçluğu Projesi kapsamında düzenli olarak her ay yapılan toplantılara bu ay eski mezunlarımız da katıldı. ODTÜ İşletme Bölümü öğrencisi Öznur Şahin, Teknoloji Üniversitesinden Yusuf Güneş ve Erciyes Tıp Fakültesinden Hacı Yasin Aksu 12. sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek deneyimlerini aktardılar.

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Ara

Taş Mektep Tarih Kulübü olarak gazilerimizi ziyaret ettik. 6 Aralık Çarşamba günü Kıbrıs gazilerimizi ziyaret ederek Kıbrıs Barış Harekatı’nda yaşadıklarını kayıt altına aldık.

13 Aralık Çarşamba günü Kore Gazilerimizden Kayseri’de hayatta olan 3 kişiden biri 91 yaşındaki Kore Gazimiz Rüştü Ersöz'ü ziyaret ettik. Kore Gazimiz Rüştü Ersöz öğrencilerimize anılarını anlattı.

Gazilerimizin anılarını TÜBİTAK projemiz doğrultusunda değerlendireceğiz.